VENECIANES INTERIORS A EL MILLOR PREU

Venecianes interiors

Les persianes venecianes són una interessant alternativa a les cortines o els estors que hem de tenir en compte. De fet, aquest sistema té grans avantatges sobre els altres sistemes utilitzats en la decoració de les finestres i el control de la llum natural.

Una persiana veneciana es compon de diverses lames connectades entre si per un sistema de cordills que fan que es pleguin o s'estenguin per poder pujar-les o baixar-les al nostre gust i regular d'aquesta manera la quantitat de llum solar entrant a l'habitació.

Una de les particularitats d'aquest tipus de persianes, i que les fa realment pràctiques, és que les lames oscil·len per deixar entrar més o menys llum de l'exterior.

Una altra dels seus avantatges és que aporten intimitat als espais, ja que oculten l'interior a les vistes, encara que no estiguin totalment tancades però permeten la vista des de l'interior a l'exterior i el pas de la llum solar, per l'angle de les làmines.

Responsive image

Les millors ofertes en PERSIANES COMPACTES

Responsive image

Persianes venecianes interiors - privacitat, estalvi energètic, control de la llum natural

Les venecianes interiors es fabriquen de materials amb baix manteniment com PVC, alumini i proporcionen gammes àmplies d'acabats i colors per combinar la perfecta gestió de la llum amb una estètica moderna i funcional.
'accionament de les venecianes interiors es pot triar entre manual amb cordó o amb vareta o amb maneta per a les de gran grandària o es poden motoritzar i automatitzar segons es desitja. D'aquesta manera es pot accionar a distància i regular les làmines per obtenir el flux de llum o nivell de privacitat desitjat.

Contacta ara mitjançant el nostre formulari de contacte.