PERSIANES COMPACTES A EL MILLOR PREU

Persianes d'alta qualitat amb muntatge sense obra

Les persianes compactes permeten un muntatge sense obres a l'exterior de la finestra que protegiran. La persiana s'enrotlla en un calaix muntat a l'exterior de la finestra i es desplaça per unes guies laterals.

Disposem de diversos acabats i materials tant per a la mateixa persiana com per al calaix de muntatge. Els materials principals utilitzats són el PVC i l'alumini.

El sistema d'obertura i tancament de la persiana està integrat en una de les guies de la persiana que aniran muntades al lateral de la finestra, per tant no necessités fer obres per posar el sistema de cinta.

L'accés al calaix es fa de manera fàcil i permet accedir a les peces interiors de la persiana compacta amb facilitat per fer neteja i manteniments si fossin necessaris.
A no necessitar fer modificacions a la finestra es pot aplicar a tot tipus de finestres independent de la seva fusteria (fusta, alumini, PVC ...)

Responsive image

Les millors ofertes amb PERSIANES COMPACTES

Responsive image

Persianes compactes enrotllables - la millor protecció per als teus finestres SENSE OBRES

Els calaixos poden ser seleccionats amb aïllaments de neoprè o escuma de poliuretà que milloren les característiques d'aïllament tèrmic i acústic de la persiana.

Consulta amb els nostres experts per a triar les millors persianes compactes.

Contacta ara mitjançant el formulari de contacte.