TENDALS I PERGOLES DE QUALITAT

TENDALS I PERGOLES INSTAL·LACIÓ, MANTENIMENT, REPARACIÓ

Persianes Martí - portem a terme un complet servei adaptat per als nostres clients en matèria de tendals i pèrgoles sobre els que duem a terme, gràcies al nostre equip, les tasques d'instal·lació, reparació i manteniment des del nostre centre a Constantí per a tot tipus de particulars i empreses al llarg de tot Tarragona.

Entre els diferents tendals que oferim, trobarà:
Persianes Martí tendal verd
Persianes Martí tendals i pèrgoles
Persianes Martí logo

Catty
Catty és una capota d'alumini amb sector circular i radis amb angles de 90 °. Els accessoris són modulars i són intercanviables amb els de les altres capotes BAT. Les dimensions són variables segons les exigències.

Balconer
Es tracta del tendal que podem trobar habitualment en habitatges de particulars i que es recull i s'estira en funció de les necessitats dels que en gaudeixin.

Punt recte cofre És un dels sistemes més clàssics, que permet d'una forma senzilla recull el tendal en un cofre per evitar que es faci malbé per qualsevol agent extern.

Responsive image

CREA L'OMBRA QUAN LA NECESSITI I QUANTA NECESSITIS

Responsive image

ELS MILLORS TENDALS SÓN ELS FETS A MIDA PER A TU

Braç invisible Model de tendal comunament instaŀlat en terrasses o balcons per donar ombra, comptant amb un sistema motoritzat per recollir i baixar la lona.

Cofre gavina Es tracta d'un tipus de tendal dissenyat per adaptar-se a l'exterior i que ofereix un mecanisme de protecció per al tendal quan està recollit. Es tracta d'un sistema que oculta els elements mecànics i de fixació del tendal. Si està interessat contacti'ns.

Contravent Es tracta d'un tipus de tendal molt habitual en terrasses de restaurants, que ofereix una protecció lateral o total en funció de la seva instaŀlació per a poder gaudir de la terrassa d'un local tot l'any. Es pot instaŀlar de forma completament tancada o semioberta en funció d'interès de client.

Pèrgola Es tracta d'un tipus de tendal que se sosté en diversos suports per oferir una protecció superior i en alguns casos lateral. Els seus forts suports ajuden tant estètica com en el funcionament del tendal.

Marí Es tracta un tipus de tendal corredís especial per a exteriors. Contacti'ns.

Creuat Es tracta d'un tipus de tendal que ofereix una estructura interior creuada que reforça la seva resistència i permet estendre o recollir cuidant a més l'estructura del mateix.

També oferim serveis de motorització de tendals.

Contacta amb nosaltres per a més informació