VENDA I INSTAĿLACIÓ DE polyscreen AL MILLOR PREU

Estors POLYSCREEN

Polyscreen és el nom de les fibres de polièster recobertes de PVC. L'acabat sintètic en PVC de el teixit polyscreen, permet fàcilment la seva neteja; per tant el manteniment és una tasca fàcil i senzilla; també té la característica que tots els productes fets amb el teixit polyscreen, són ignífugs; aquest factor és clau a l'hora d'escollir-per instal·lar-lo.

es característiques del material polyscreen seran vinculades a l'obertura en les fibres de la roba. El grau d'obertura és el percentatge de la superfície total de el teixit ocupada pel mateix porus o orifici de propi teixit. Com més gran el grau d'obertura, més llum i raigs UV travessen la estora.

Les estores Poluscreen ajuden a mantenir la temperatura interior reflectando la llum solar a l'exterior i actuant com a aïllant tèrmic el que es tradueix en un estalvi d'energia. Amb aquesta finalitat es recomanen els teixits polyscreen amb grau d'obertura mínim (deixen passar menys llum).

Segons el grau d'obertura, la tela quedarà més o menys opaca. Això ens permet triar la quantitat de llum natural que desitgem que passi a l'estada. I a més ens ajuda a preservar la nostra intimitat, sense perdre la possibilitat de veure el que hi ha al exterior. Segons el grau d'obertura, la tela quedarà més o menys opaca. Això ens permet triar la quantitat de llum natural que desitgem que passi a l'estada. I a més ens ajuda a preservar la nostra intimitat, sense perdre la possibilitat de veure el que hi ha a l'exterior.

Responsive image

Les millors ofertes en PERSIANES COMPACTES

Responsive image

Estors polyscreen -modernes, personalitzables, ofereixen privacitat, estalvi energètic, control de la llum natural

Les fibres polyscreen són molt duradores i fàcil de mantenir i netejar.
Els teixits tenen una àmplia varietat de models i colors per combinar amb qualsevol espai.
Una de les característiques principals d'aquest teixit és que permet aprofitar a l'màxim l'entrada de llum, sense perdre la vista exterior i protegint-nos dels raigs UV.
Tria el tipus de estora que més s'ajusta a les teves necessitats amb visibilitat des polyscreen 10% (alta transparència) fins polyscreen opac.

Contacta ara mitjançant el formulari de contacte.