VENECIANES EXTERIORS A EL MILLOR PREU

venecianes exteriors

Les persianes venecianes exteriors ofereixen una protecció solar excel·lent i un disseny modern que s'adapta a la majoria dels estils d'arquitectura.

Com a forma són comparables amb les persianes interiors però molt més resistents a la intempèrie.

Les persianes venecianes es realitzen en materials inoxidables com l'alumini i el PVC i ofereixen amb les seves àmplies làmines la correcta il·luminació en qualsevol moment del dia. El control de l'angle de les làmines es fa des de l'interior i pot ser manual o automatitzat.

Una de les avantatges de les venecianes és el bloqueig visual que augmenta la privacitat, ens protegeixen de mirades indesitjades, però permeten una visió lliure des de l'interior, especialment útil per a pisos baixos, negocis o llocs on la distància entre edificis és petita o la forma de l'edifici ofereix una vista directa a l'interior del nostre habitatge.

Responsive image

Les millors ofertes en PERSIANES COMPACTES

Responsive image

Persianes venecianes exteriors - privacitat, estalvi energètic, control de la llum natural

L'estalvi energètic que proporcionen les persianes venecianes exteriors es nota sobretot a l'estiu quan controlant la quantitat de llum solar controlem també la quantitat d'energia tèrmica que es transfereix durant el dia. Amb el seu ús aconseguim baixar l'ús de l'aire condicionat perquè ajuden a mantenir la temperatura més temps.

Les instal·lacions de les persianes venecianes exteriors poden ser automatitzades. Es poden instal·lar amb perfils guia per protegir-los més o amb guies de cables per a instal·lacions més discretes.
El tipus de làmines divideix les venecianes en diversos tipus: convencionals, d'enfosquiment, deflectors de llum. El tipus de làmines divideix les venecianes en diversos tipus: convencionals, d'enfosquiment, deflectores de llum.
Les làmines convencionals són les més utilitzades i combinen funcionalitat i robustesa. Poden ser de perfil amb vores arrodonides o planes. Les làmines planes tenen l'avantatge de tenir el paquet de recollida més reduït.

Contacta ara mitjançant el nostre formulari de contacte.